Aanmelden PE-Dagen najaar 2018

Start donderdag 15 november 15.00 uur (indicatief)
Einde vrijdag 16 november 17.00 uur (indicatief)
De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint‐Michielsgestel

Klik voor een routebeschrijving op deze link (opent in apart tabblad)

Programma volgt


Wijzigingen en annuleringen:
De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er soms op een heel laat moment nog wijzigingen en/of afmeldingen voor activiteiten komen. In dat kader is er binnen het bestuur besloten dat bij afzeggingen tot 14 dagen vóór de betreffende activiteit de in rekening te brengen annuleringskosten €50,- voor de PE‐dagen en €25,- voor de Specials bedragen.

In het geval van een annulering binnen de 14 dagen zullen naast de bovengenoemde bedragen ook de kosten in rekening gebracht worden waarvoor de VCTE zich heeft moeten vastleggen. Denk bij de PE- dagen bijvoorbeeld aan de kosten van de geboekte overnachting en diner.

Afmeldingen/wijzigingen kunt u op deze pagina met de knop ‘Ik kan helaas (alsnog) niet deelnemen‘ doorgeven.

Vanaf 14 dagen voorafgaand aan het evenement zullen annuleringen en wijzigingen niet verder verwerkt worden.

Overigens is het programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Aanmelden:

Om je aan te melden en/of de deelnemerslijst te bekijken dien je eerst in te loggen (via deze link inloggen zorgt ervoor dat je direct terugkomt op deze pagina)

 

Let op: De Sprekers willen graag weten wie er aanwezig zullen zijn en wat de achtergrond van de deelnemers is. Dit gelet op de veelal vertrouwelijke informatie die gedeeld wordt. De leden willen graag weten welke andere leden er komen. Om die redenen wordt voor het evenement een smoelenboek gemaakt, waarin de volgende informatie opgenomen wordt: Naam, mailadres, woonplaats, huidige beroepsmatige hoofdfunctie en huidige toezichthoudende functies.
Door u aan te melden gaat u akkoord met het delen van deze informatie met sprekers en deelnemers.