Aanmelden VCTE Special AVG nieuwe privacywetgeving

AVG, nieuwe privacywetgeving: is uw organisatie klaar voor 25 mei?

Nagenoeg alle ondernemingen moeten op 25 mei aanstaande de privacyrisico’s van hun onderneming kennen en compliant zijn aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wat is hierbij de rol van de toezichthouder?

Stijn Sarneel van de Lumen Group is gespecialiseerd in privacy & data protectie. Hij plaatst privacy in de spotlights en neemt u mee in de implementatie en het beheer van de AVG/GDPR. De focus zal liggen op de rol van de toezichthouder en welke vragen gesteld zouden moeten worden.

Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers (aanmelding op first come/first serve basis)

Wij nodigen u  van harte uit voor deze themaspecial.

Programma (onder voorbehoud)

15:30
Ontvangst & koffie

16:00
Presentatie en discussie

18:00
Afsluitende borrel

Locatie:
Novotel Brainpark
K.P. van der Mandelelaan 150
3062 MB Rotterdam
Telefoon: 010-2532525

Wijzigingen en annuleringen:
De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er soms op een heel laat moment nog wijzigingen en/of afmeldingen voor activiteiten komen. In dat kader is er binnen het bestuur besloten dat bij afzeggingen tot 14 dagen vóór de betreffende activiteit de in rekening te brengen annuleringskosten €50,- voor de PE‐dagen en €15,- voor de Specials bedragen.

In het geval van een annulering binnen de 14 dagen zullen naast de bovengenoemde bedragen ook de kosten in rekening gebracht worden waarvoor de VCTE zich heeft moeten vastleggen. Denk bij de PE- dagen bijvoorbeeld aan de kosten van de geboekte overnachting en diner.

Afmeldingen/wijzigingen kunt u per mail doorgeven aan: secretaris.vcte@gmail.com

Vanaf 14 dagen voorafgaand aan het evenement zullen annuleringen en wijzigingen niet verder verwerkt worden.

Overigens is het programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Aanmelden:

Om je aan te melden en/of de deelnemerslijst te bekijken dien je eerst in te loggen (via deze link inloggen zorgt ervoor dat je direct terugkomt op deze pagina)

 

Let op: De Sprekers willen graag weten wie er aanwezig zullen zijn en wat de achtergrond van de deelnemers is. Dit gelet op de veelal vertrouwelijke informatie die gedeeld wordt. De leden willen graag weten welke andere leden er komen. Om die redenen wordt voor het evenement een smoelenboek gemaakt, waarin de volgende informatie opgenomen wordt: Naam, mailadres, woonplaats, huidige beroepsmatige hoofdfunctie en huidige toezichthoudende functies.
Door u aan te melden gaat u akkoord met het delen van deze informatie met sprekers en deelnemers.