Activiteiten

PE-dagen

De VCTE stelt zich ten doel om jaarlijks een tweetal meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden de Permanente Educatie- dagen ofwel PE-dagen genoemd. Tijdens deze dagen worden de leden in een interactieve setting op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op gebied van toezicht. Binnen een kalenderjaar staat er één onderwerp centraal. In 2017 is gekozen voor het onderwerp ‘Jij maakt het verschil’.

Specials

In het voor- en najaar organiseert de VCTE een zogenaamde special. Bij een special wordt er doorgaans in de middag een organisatie bezocht en wordt er inzage gegeven hoe die organisatie in de praktijk werkt en hoe de toezichthoudende rol in de praktijk vorm is gegeven. Voorbeelden uit het verleden zijn bezoeken aan: de NOS, Voetbalclub AZ, De luchtverkeersleiding en de Rabobank.

Intervisie

De VCTE stimuleert haar leden om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Intervisie biedt daartoe een veilige en vertrouwde omgeving, waarbinnen onze leden intercollegiaal kunnen sparren om te leren en te kunnen groeien. Daarom is intervisie niet alleen een vast onderdeel van de opleiding, maar wordt ook het opstarten van nieuwe intervisie-groepen aangemoedigd en gefaciliteerd.
Klik hier om meer te weten over deze nieuwe activiteit.

Lustrum

De VCTE vierde eind 2017 haar tweede lustrum met een meerdaags evenement. Het volgende lustrum zal gehouden worden in 2022.

Aanmelden (en annuleren), programma en smoelenboek en het delen van persoonsgegevens:

Voor info en aanmelden voor de PE dagen najaar 2018 klik hier.

De programma info en het smoelenboek kun je via diezelfde links raadplegen.

Voor het aanmelden is inloggen vereist.

Let op: De Sprekers willen graag weten wie er aanwezig zullen zijn en wat de achtergrond van de deelnemers is. Dit gelet op de veelal vertrouwelijke informatie die gedeeld wordt. De leden willen graag weten welke andere leden er komen. Om die redenen wordt voor het evenement een smoelenboek gemaakt, waarin de volgende informatie opgenomen wordt: Naam, mailadres, woonplaats, huidige beroepsmatige hoofdfunctie en huidige toezichthoudende functies.
Door u aan te melden gaat u akkoord met het delen van deze informatie met sprekers en deelnemers.