Evenementen

PE-dagen

De VCTE stelt zich ten doel om jaarlijks een tweetal meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden de Permanente Educatie- dagen ofwel PE-dagen genoemd. Tijdens deze dagen worden de leden in een interactieve setting op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op gebied van toezicht. Binnen een kalenderjaar staat er één onderwerp centraal. In 2017 is gekozen voor het onderwerp ‘Jij maakt het verschil’.

Specials

In het voor- en najaar organiseert de VCTE een zogenaamde special. Bij een special wordt er doorgaans in de middag een organisatie bezocht en wordt er inzage gegeven hoe die organisatie in de praktijk werkt en hoe de toezichthoudende rol in de praktijk vorm is gegeven. Voorbeelden uit het verleden zijn bezoeken aan: de NOS, Voetbalclub AZ, De luchtverkeersleiding en de Rabobank.

Lustrum

De VCTE viert haar tweede lustrum met een meerdaags evenement. In 2017 zal het lustrum gehouden gaan worden in Rotterdam van woensdagmiddag 20 september 2017 tot en met vrijdag 22 september 2017 einde dag. Aanmelden kan hier.

Aanmelden

Aanmelden voor de PE dagen van 8 & 9 maart 2018 kan hier.

Aanmelden voor de Special bij ONS – KvK op 16 november kan hier.

Voor aanmelden is inloggen vereist.