Zomerspecial: Op bezoek bij Koppert Cress

Over dit evenement

Categorie
Specials
Organisator
Specials
Datum en tijd
30 aug. 2024 11:45 - 17:00
Locatie
Koppert Cress, De Poel 1, 2681 MB Monster

Op bezoek bij Koppert Cress: een bijzonder familiebedrijf met een holistische kijk op duurzaamheid en toezicht.

Wij zijn verheugd dat wij op vrijdagmiddag 30 augustus a.s. met onze leden te gast zullen zijn bij Koppert Cress in het Westland. Koppert Cress teelt natuurlijke en innovatieve ingrediënten, die chefs wereldwijd gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren.

Maar er is meer dan smaak. Koppert Cress beseft dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en dat we ons meer daarmee zullen bezighouden. Het bedrijf heeft daarom als missie gekozen ‘Let’s change the way we look at food’ en is hierin één van de voorlopers in de wereld. Ook op het gebied van toezicht heeft Koppert Cress een duidelijke visie. Op hun werkplek gaan wij ontdekken hoe aandacht voor voeding, bewustwording, maar ook innovatieve bedrijfsvoering en toezicht in hun werkproces is opgenomen. Koppert Cress deelt graag haar ervaring over hoe groot denken en grote doelen geïmplementeerd worden in de onderneming en wat haar visie op toezicht hierbij is.

Koppert Cress draagt de gehele visie, missie en strategie ook uit naar de buitenwereld. Die invloed is merkbaar, zelfs tot op het hoogste niveau in de Nederlandse rechtspraak. Zie https://nos.nl/artikel/2521713-geen-extra-belasting-meer-voor-directeur-die-zijn-personeel-gezonde-lunch-geeft

 

Over de sprekers

  • Introductie & presentatie Koppert Cress - door Robin Schaap - CFO Koppert Cress & family officer en tevens VCTE-lid
  • Presentatie over Division Q,  voorloper op het gebied van duurzame innovatie in de tuinbouw - door Bart van Meurs – Directeur DivisionQ

 

Programma 
11.45 uur      Inloop
12.00 uur     Ontvangst met koffie & Infusions en lekkernij 
12:15 uur     Welkom in het Atrium
                    --Introductie & presentatie Koppert Cress door Robin Schaap (CFO Koppert Cress & family officer)
13:30 uur     Lunch in “het gezonde bedrijfsrestaurant Rob & Bob”
                    --Presentatie DivisionQ door Bart van Meurs (Directeur DivisionQ)
14:30 uur     Rondleiding in groepen 
15:30 uur     Proeverij & afsluitende borrel
17.00 uur     Afsluiting
De lunch wordt voor ons verzorgd in het bedrijfsrestaurant en zal daarom pas om 13.30 uur aanvangen (na de lunch voor het personeel).

N.B.: vanwege een mogelijk gladde vloer in de kassen en de meters die gemaakt worden tijdens de rondleiding wordt aangeraden schoenen zonder hakken te dragen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien